I dag har vi och 33 andra aktiebolag i kommunen tagit emot ett diplom för att vi bidragit till att Söderköping har den bästa tillväxten i Östergötland.

Alla aktiebolag i kommunen som har ökat sin omsättning, nyanställt eller gått med vinst har bidragit till Söderköpings placering. I kommunen finns 34 företag som utmärker sig genom att uppfylla samtliga tre kriterier.

”Vi är förstås både glada och stolta över att vi har så många starka företag i Söderköping”, säger Barbro Mellqvist, näringslivssamordnare på Söderköpings kommun.

Bakom utmärkelsen står SYNA, Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag, som varje år gör en sammanställning av resultatet för samtliga aktiebolag i Sverige.

”Vi tror att en region blir stabilare om det finns en bred tillväxt snarare än om något enstaka företag växer mycket, säger Harald Stjerna, informationsansvarig Syna AB. ”Därför tycker vi att det är viktigt att uppmärksamma kommuner där många av företagen växer. Dessa kommuner lyfter vi fram med hjälp av Bästa Tillväxt”.

Array