Tillträdande vd Thomas Angström, RamunderstadenSöderköpings kommunala fastighetsbolag Ramunderstaden har utsett Thomas Angström till ny vd. Thomas Angström har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, bland annat som vd inom allmännyttan och fastighetschef för Diös.

Thomas Angström är 59 år och kommer närmast från sitt eget företag och jobbet som konsult inom fastighetsbranschen. Han är uppvuxen och boende i Norrköping, men har varit yrkesverksam över större delen av Sverige.

”Det känns spännande att komma till ett företag som har så mycket nyproduktion framför sig, som exempelvis alla lägenheter vid Vikingavallen. Det känns verkligen positivt”, säger Thomas Angström.

”Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Thomas Angström”, säger Caroline Ring, som är tillförordnad vd för Ramunderstaden. ”Det känns tryggt med hans erfarenhet från fastighetsbranschen. Sedan känns det extra bra för personalen att vi har hittat en ny vd snabbare än vad vi räknade med.”

Thomas Angström tillträder tjänsten 18 maj.

För mer information, kontakta

Caroline Ring, t.f. vd Ramunderstaden
caroline.ring@ramunderstaden.se
0703-76 96 10

Thomas Angström, tillträdande vd Ramunderstaden
0708-19 68 30

Bild

Thomas Angström (tif, 24 MB, foto: Fotografica)
Thomas Angström (tif, 11 MB, foto: Fotografica)

Om Ramunderstaden

Ramunderstaden är Söderköpings kommunala fastighetsbolag med uppgift att äga, förvalta och utveckla hyresrätterna i Söderköping. Företaget äger och förvaltar drygt 800 egna lägenheter, förvaltar 73 000 kvadratmeter i kommunägda verksamhetslokaler och ansvarar för lokalvården av 43 000 kvadratmeter kommunala lokaler. Med start 2015 planerar Ramunderstaden att bygga 97 nya hyreslägenheter vid Vikingavallen i Söderköping.

Array