Välkommen på bingo 8 oktober

Hyresgästföreningen i Kullborg-Alboga arrangerar bingo, där de även bjuder på kaffe och smörgås. Bingospelet börjar kl 15.30 den 8 oktober i lokalen Hörnan på Rimmögatan 1.

Läs mer

Halva priset på SIK – AFK Linköping

Vi är stolt sponsor av Söderköpings IK (SIK) som på lördag möter AFK Linköping på hemmaplan. Därför kan du som hyresgäst hos oss gå på matchen för halva ordinarie pris.

Läs mer

Möt Marie och Linda i Bobutiken

Linda och Marie från Ramunderstadens bobutik

Marie Jarl är den utbildade kocken som ville byta yrkesbana, sökte ett jobb som lokalvårdare och istället blev anställd som lokalvårdsassistent. Linda Grufman är kvinnan som älskar att dansa och tycker det är skönt att ha fått tillbaka sitt liv igen efter en hektisk uppstartsperiod på det nya jobbet.

Läs mer

Lyckad bomässa i Linköping

Ramunderstaden på plats på bomässan i Linköping

Under helgen var det bomässa på Saab arena i Linköping. Ramunderstaden var på plats tillsammans med Söderköpings kommun. Totalt fanns 120 utställare på mässan för att ta emot ungefär 7 000 besökare.

Läs mer

Bomässa i Linköping

Bomässa i Linköping

I dag och fram till söndag är det bomässa på Saab Arena i Linköping. Ramunderstaden är på plats tillsammans med Söderköpings kommun för att berätta mer om Vikingavallen och vad som gör livet i Söderköping extra bra.

Läs mer